Inloopmiddag Balanskompas Mensendieck over ‘gameboyrug’

0
173

ZUIDHORN – Balanskompas Mensendieck organiseert op 9 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur een inloopmiddag aan haar praktijk aan De Gast 25 in Zuidhorn met als onderwerp de zogenoemde ‘gameboyrug’. Een fenomeen waarvan steeds meer kinderen en jongeren in de groei last hebben doordat zij gebruik maken van handhelds als de gameboy, smartphones en tablets. Recente onderzoeken wijzen uit dat 40 procent van de kinderen tussen de 8 en 18 jaar al de rug heeft van een 50-jarige. Zelf hebben de kinderen nog niet altijd de klachten ervan, maar juist in deze leeftijd is het belangrijk dat zij zich bewust worden van hun houding. Mensendieck-therapeute Petra Weel kan ze dit al in een paar sessies leren. Voor meer informatie en vrijblijvend advies is een ieder welkom op de inloopmiddag.