Nieuw voedingslokaal op Nordwin College

0
2249
BUITENPOST - nordwin college

BUITENPOST – In de week van de smaak werd op het Nordwin College in Buitenpost het nieuwe voedingslokaal officieel geopend door de locatiedirecteur J. van der Heide. De school ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en gezien de toename van het aantal leerlingen was er ook dringend behoefte aan een tweede voedingslokaal. Met het doorknippen van een lint door de nieuwe locatiedirecteur werd het lokaal officieel in gebruik genomen. Na de openingshandeling werden de leerlingen in de kantine toegesproken door de directeur en getrakteerd op een smoothie. De opening en ingebruikname van het lokaal vielen precies in de week van de smaak. In deze week staat de gezonde en eerlijke voeding centraal. Het nieuwe lokaal zal gebruikt worden voor de lessen Verwerking Agrarische Producten.