Nomineer bedrijven voor ondernemersprijs Achtkarspelen

0
244

ACHTKARSPELEN – Het is vanaf nu mogelijk om bedrijven te nomineren voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen. Vorig jaar was het AVEK uit Surhuisterveen die er met de felbegeerde trofee vandoor ging. Ook dit najaar zal de ondernemersprijs weer toegekend worden aan een onderneming die zich het beste heeft gemanifesteerd binnen Achtkarspelen. Dit jaar is het de vijfde keer dat de prijs wordt uitgereikt. De jury van de ondernemersprijs kent twee nieuwe leden. De winnaar van vorig jaar, Roelf Kok van AVEK en Hielke Jan Ellens van Custard. Verder bestaat de jury uit oud- staatssecretaris Joop Atsma, ABC voorzitter Ale Procee, wethouder Jan Lammers en financieel deskundige Tom de Boer. Deze deskundige jury beoordeelt de kandidaten op tal van onderdelen, zoals innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid, solvabiliteit, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid en de rol van betekenis voor de regio. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 20 november tijdens een gezamenlijke bijeenkomst van de ondernemingsvereniging ABC en de gemeente. Nadere informatie hierover volgt. Het is tot 20 oktober mogelijk bedrijven te nomineren via de site van de gemeente Achtkarspelen of via Ondernemersvereniging ABC (www.abc-achtkarspelen.nl).