Service Bouwmarkt van Duinen nog completer met komst DecoHome

0
335
Van Duinen Leens

LEENS – Op 12 oktober is de verhuizing van DecoHome van Duinen uit Ulrum naar Leens compleet. Service Bouwmarkt van Duinen opent dan haar deuren van de nieuwe Shop-in-Shop. De opening wordt goed gevierd, op alle producten worden kortingen oplopend tot 25% gegeven en voor zowel jong en oud zijn er leuke activiteiten.

De DecoHome formule staat bekend om haar brede assortiment in verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Dankzij de jarenlange ervaring van Annelies binnen DecoHome, zal zij een grote meerwaarde zijn voor de klant in haar advies en creatieve inbreng. Maatwerk wordt gratis ingemeten en men kan gebruik maken van de professionele montageservice. Kortom, alles voor iedere klusser onder één dak bij van Duinen aan de Nijverheidsweg 5 in Leens.