Volg het gekwaak naar jaarlijkse show Het Westerkwartier

0
113

GROOTEGAST – Pluimvee- en konijnenfokvereniging Het Westerkwartier uit Grootegast organiseert deze week weer haar jaarlijkse show bij tuincentrum Drint in Grootegast. Wie heeft de mooiste kip, sier- of watervogel en wie heeft het mooiste konijn? Om dit te bepalen zijn weer een aantal deskundige keurmeesters gevraagd om naar Grootegast te komen. Wie het gekwaak volgt, komt vanzelf bij het gezellige terras tussen de dieren terecht. Voor de allerkleinste bezoekers is hier het knuffelhoekje weer ingericht. Iedereen is welkom op donderdag 10 oktober van 20.00 tot 22.00 uur, vrijdag 11 oktober van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is geheel gratis.

De donderdagavond zal een zeer bijzonder tintje krijgen. Drie leden die al 50 jaar lid zijn van de vereniging zullen op deze openingsavond in het zonnetje gezet worden.