week 41

0
1978

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 8 oktober tot en met 14 oktober 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Deze week bent u sterk gericht op anderen, een unicum voor de Ram die vaak erg bezig is met eigenbelang. Maar nu dus niet, hoe meer u voor een ander kan betekenen, hoe beter.

STIER (22 april t/m 21 mei): U maakt van een mug een olifant de komende week en daar heeft u alleen uzelf maar mee. Alle energie en opwinding ten spijt komt u met uw gedrag geen stap verder namelijk.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Ga op intuïtie af de komende week als u een beslissing moet nemen. Een oude bekende komt op uw pad en brengt verrassend nieuws.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een grote aantrekkingskracht tussen u en een iemand van het andere geslacht brengt u van slag. Deze persoon beheerst uw gedachten volledig en u leeft helemaal toe naar het moment dat jullie elkaar weer zien.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Probeer open te staan voor kritiek en in plaats van in de verdediging te schieten, juist het genoemde ter harte te nemen. Hierdoor zult u sterker en zelfverzekerder voor de dag komen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wanneer u andere verwachtingen hebt van een gepland uitje dan het uiteindelijk blijkt te zijn, valt het niet mee uw teleurstelling opzij te zetten. Probeer toch te genieten, alleen al voor de mensen die met u mee zijn.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Besteed deze week eens aandacht aan familieleden die u de laatste tijd nogal verwaarloosd heeft. Of u dat nou bewust of onbewust heeft gedaan; het zal gewaardeerd worden als u de verloren tijd inhaalt.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De Schorpioenen zitten goed in hun vel en hun zelfverzekerdheid straalt uit naar alles waar ze mee bezig zijn. Daarom kunt u aan het eind van de week een mooi aanbod verwachten.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Een naaste neemt u in vertrouwen en de last die hij/zij hiermee op u legt, drukt de rest van de week zwaar op uw schouders. Gelukkig blijkt in het weekend de oplossing dichterbij te zijn dan verwacht.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Een kwakkelend begin van de week wacht de Steenbokken. Na een aantal dagen waarin u geteisterd wordt door hoesten en proesten, bent u in het weekend druk met al het opgestapelde werk weg te werken.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Een portie gezonde mazzel komt de Watermannen toe en daardoor is het mogelijk om een grote stap vooruit te maken. Moet u dat natuurlijk wel willen. Een dilemma waar menig Waterman zijn hoofd over breekt.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen voelen een grote behoefte om de komende week met anderen van gedachten te wisselen. Bedenk wel dat op een gegeven moment het niet bij woorden moet blijven, maar u ook eens daden moet verrichten.