Zestigjarig huwelijksjubilieum voor echtpaar Kruize-Panneman

0
142
aduard 60 jr huw kruize

ZUIDHORN – Het echtpaar Kruize-Panneman uit Zuidhorn is afgelopen zaterdag 5 oktober bezocht door burgemeester Bert Swart om ze te feliciteren met hun zestigjarige huwelijk. Op 5 oktober 1953 hebben zij elkaar het jawoord gegeven in Onstwedde, waar zij vervolgens ook zijn gaan wonen. Jerke Kruize is geboren op 30 juli 1932 in Onstwedde en Trientje Panneman op 27 maart 1936 in Nieuwe Pekela.

Later zijn ze verhuisd naar Groningen waar Jerke lange tijd meubelmaker is geweest. Laatste jaren is hij conciërge geweest op de pabo in Groningen. Zijn hobby’s zijn schilderen, tekenen en werken in de tuin. Trientje is jarenlang thuis geweest. Later heeft zij nog gewerkt in de bediening bij De Trefkoel in Paddepoel. En daarna nog bij de thuiszorg. Trientje heeft altijd gehandwerkt en maakt prachtige sokken, wanten en truien. Welke altijd erg worden gewaardeerd door de familie. Ze hebben zes kinderen gehad, waarvan er twee zijn overleden. In totaal zijn er elf kleinkinderen.