Alle deelnemers slagen voor diploma bij Zwembad Eekeburen

0
1343
diplomazwemmen Eekeburen

OLDEKERK – Vele trotse ouders en andere belangstellenden zagen dat de 83 kinderen (en volwassenen) hun uiterste best deden om het felbegeerde zwemdiploma te behalen in zwembad Eekeburen. De examencommissie, bestaande uit de badjuffen Ina, Gea, Yvon en Wietske, was unaniem dat iedereen geslaagd was.

Voor het A-diploma slaagden: Ruben Tel, Lisa Verschoor, Milan Pauw, Allard Dijkstra, Alex v.d.Velde, Wietse Schuitema, Maaike Venema, Sil v.d.Veen, Lianne Steinfelder, Denice Poeste, Naomi van Gelderen, Kay reker, Jens v.d.Schors, Ronan Hendriks, Kim de vries, Jurgen ter Veer, Kyra Klijnsma, Celine Wijngaard, Mara Broeils, Mayla Heemstra, Luca Hebing, Alies Hoving, Leon van Dijk, Thijmen Eggens, Eva Staal, Janine de Vries, Elmar Hooistra, Emely Westra, Dinand Steursma, Jun Bartteram, Blanca Maraga, Harmen v.d.Veen, Joyce Kuperus, Rik van Eenennaam,Gerrit de Jong en Lisa de Jong.

Voor het B-diploma slaagden: Rik van Eenennaam, Esmee Burgler, Stef Bosma, Heleen Kooy, Ancel Vogelzang, Jarno Meijer, Martlijn Brouwer, Anna Binnendijk, Erik Burema, Daan Schripsema, Loes Boomsma, Esther Bosma, Dennis Bouma, Ysanne Nienhuis, Marije Hofman, Tom Borger, Mark Douma, Thijn Hessels, Amber Jonkman, Wouter Vorenkamp, Nynde Finck, Robin Jelsma, Danny Eelkema, Stan Boonstra, Julia Spannagel, Ella Spriesma, Danique Roeters, Lori Vennema, Stijn de Vries, Amber Oldenbeuving, Esmee Steinfelder, Willem Dijk, Hannah Noorman, Yorick Poll, Yara Cruiming, Vera Hendriks, Symen Verbeek, Thomas Vaatstra, Rick Haaksema, Dineke Jager, Isis Klaver, Rifka veld, Lieke Schriemer en Gerson Westra.

Voor het C-diploma slaagden: Veerle Hummel, Mark Bonnema, Noa Valentijn, Vallente Valentijn, Sophie Hoiting, Lize Boomsma en Hendrik Horinga.

De kinderen kregen een diploma, poster, ijsje en vrij-zwemkaartje.