Anja van der Wiel

0
169
Drogeham - Anja van der Wiel

DROGEHAM – De 23-jarige Anja van der Wiel uit Drogeham vertegenwoordigt Noord-Nederland op 20 oktober tijdens de Miss Pearl Nederland verkiezing in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Na een voorselectie en casting op 8 september in Amsterdam werd Anja uitgekozen als één van de veertien finalisten van Miss Pearl Nederland. De winnares is een jaar lang het gezicht van Pearl Event, een multiculturele lifestylebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, en het gezicht van de stichting Aaneen. Ook zal ze worden ingezet bij diverse grote evenementen en opdrachten. De winnares krijgt daarnaast een fotoshoot. Anja heeft eerder meegedaan aan missverkiezingen. Zo was ze eerder finalist van Miss Noord, Miss Unique Benelux, Miss Oldambt en Bloemenkoningin. Het is mogelijk om Anja te helpen winnen. Dat kan door de tekst “vote pearl Anja” via sms te sturen naar 7733 (1 euro per sms).