BaronTheater organiseert netwerkavond voor ondernemers

0
127

OPENDE – Vanavond nog, dinsdagavond 15 oktober, kunnen ondernemers uit de gemeenten Grootegast, Achtkarspelen en Marum naar hartenlust netwerken in het BaronTheater in Opende. Bij gebrek aan een dergelijke avond in de programmering besloot het theater deze zelf te organiseren met als resultaat een boeiend programma en hopelijk een vruchtbare avond. Na een opening door burgemeester Gerbrandy van de gemeente Achtkarspelen zal meneer Schoenmaker van Rabobank NL te Utrecht een boeiende lezing geven over ‘Chaos in het bedrijf’, waarin hij het ondernemerschap vergelijkt met het leven van mieren. Onder het genot van een hapje en een drankje en met op de achtergrond de klanken van een aantal strijkers, kunnen aanwezigen vervolgens in contact komen met elkaar. Want dát is het belangrijkste doel van deze avond: “Ondernemers elkaar laten ontmoeten”, aldus Greet Nieuwland van het BaronTheater. “Aanwezigen kunnen elkaar ook informeren en krijgen de mogelijkheid promotiemateriaal mee te nemen.” Tot nu toe hebben bekende bouwbedrijven als Notebomer zich opgegeven, evenals de Rabobank, autobedrijven en ook juist de éénpitters. “Je kan van het verhaal van meneer Schoenmaker altijd iets opsteken, wat voor bedrijf dan ook. We hebben bewust gekozen voor een positief verhaal in deze crisistijd, waarin ruimte is voor een doorkijkje naar de toekomst.” Wie deze avond niet wil missen, moet zich snel even melden op reservering@barontheater.nl of via 06-40052884.