CDA kan nieuw talent toevoegen

0
166

GRIJPSKERK – De CDA Zuidhorn organiseerde onlangs een geslaagde Talent bijeenkomst in Grijpskerk, waar een groep gemotiveerde belangstellenden aanwezig was. Gezien het succes van deze Talent bijeenkomst overweegt CDA Zuidhorn om dit in de toekomst te herhalen.

Beoogd lijsttrekker Fred Stol opende de bijeenkomst door aan te geven dat het CDA op zoek is naar mensen met talent die een bijdrage kunnen leveren aan de veranderende samenleving en een verjonging van het CDA. In ruil daarvoor biedt het CDA vele activiteiten waarmee mensen de mogelijkheid krijgen om hun talent te ontwikkelen. Raadslid Jacob Klaas Star en voorzitter Bauke de Vries volgden hem met een toelichting op de organisatie van het gemeentebestuur en de inhoud van het raadswerk. Vervolgens gingen de in korte vraaggesprekken in gesprek met de CDA-ers. Het grootste deel van de groep gaf aan dat ze hun talent wilde inzetten voor de het CDA en de samenleving. In navolging op deze bijeenkomst zijn er vervolggesprekken om te kijken wat de individuele mogelijkheden kunnen zijn.

Voor belangstellenden die de bijeenkomst hebben gemist is er de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden. Ook voor andere vragen kan men terecht bij Bauke de Vries. Telefoon: (0594)697394 of op kijk op de website: www.cda.nl/groningen/zuidhorn.