De herfstvakantie betekent weer Zuppa Futsal

0
1042
Persfoto Zuppa Futsal 2013

Opgeven nog makkelijk via nieuwe opgave-brievenbussen

ZUIDHORN – Alle jeugdigen uit de gemeente Zuidhorn kunnen deze herfstvakantie weer aan de bak. Op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober zal er in de Quicksilver S. sporthal te Zuidhorn een groot zaalvoetbaltoernooi, Zuppa Futsal, plaatsvinden.

Gezien het succes van de voorgaande edities is er deze keer gekozen voor twee dagen en doelgroepen. Jongeren in de leeftijdscategorie 14+ kunnen op dinsdag 22 oktober van 11.30 tot ongeveer 17.30 uur de strijd met elkaar aangaan. De leeftijdscategorie van 9 tot en met 14 jaar mag woensdag 23 oktober van 9.00 tot ongeveer 13.00 uur hun krachten met elkaar meten. De wedstrijden vinden plaats bij in sporthal de Quicksilver S in Zuidhorn en de kosten bedragen twee euro per persoon.

Opgeven kan via de site sportinzuidhorn.nl, maar sinds kort ook via de nieuwe opgave-brievenbussen. Stagiar Erwin Winkel toont op de foto het concept, bestaande uit het herkenbare logo, een kliklijst om informatie te plaatsen en natuurlijk een heuse brievenbus. Dit nieuwe idee van SportinZuidhorn zal al snel overal te vinden zijn. Nu kan men er opgave-flyers voor Zuppa Futsal vinden, maar de opgave-brievenbussen blijven een vaste plek om informatie over de activiteiten van SportinZuidhorn te vinden. Blijf deze dus goed in de gaten houden. Ze zullen te vinden zijn op de basisscholen in Zuidhorn en Noordhorn, maar ook bij de grote sporthallen in Grijpskerk en Oldehove.

Wie niet zo van de Futsal is, kan na de herfstvakantie weer deelnemen aan de zogenaamde SportsessieS. Eén keer per twee weken in de ‘even’ weken zullen deze plaatsvinden van 15.30 tot 17.00 uur. Deelname is gratis en wat er op het programma staat ligt helemaal aan de aanwezigen en kan variëren van knothockey en trampolinespringen tot blikspuit.