Evenement Haar’Salon levert 3000 euro op

0
162

WESTERGEEST – Op zaterdag 5 oktober organiseerde de Haar’Salon in Westergeest een geslaagd outdoorevenement voor de Haarstichting. Deze stichting zorgt onder andere voor onderzoek naar haarproblemen en haarziekten, maar helpt ook vrouwen die het minder breed hebben met de financiering van haarstukken. Tijdens het outdoorevenement knipten de kapsters van Haar’Salon tegen een kleine vergoeding en zamelden zij haar in voor de Haarstichting. ‘Het evenement was een groot succes,’ vertelt Minke van der Weg van de Haar’Salon. ‘De hele dag was het druk, we zouden maar een paar uren knippen, maar al met al zijn de kapsters in totaal negen uur bezig geweest om iedereen te kunnen knippen. In totaal hebben ongeveer 70 mensen zich laten knippen voor het goede doel.’ Met het evenement is een groot bedrag ingezameld. ‘Wij zijn erg blij te kunnen mededelen dat het evenement maar liefst 3000 euro heeft opgeleverd voor de Haarstichting. Het is overweldigend dat ook in deze moeilijke tijden zoveel mensen een bijdrage hebben geleverd. We willen dan ook alle ondernemers, RTV NOF en alle anderen die belangeloos mee hebben gewerkt heel hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen. En natuurlijk de mensen die tijdens het evenement zijn langsgekomen. Dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar!’