Gearwurkingsskoalle draagt de naam De Wâldiik

0
187
BOELENSLAAN - de Waldiik

BOELENSLAAN – De nieuwe naam voor de samenwerkingsschool in Boelenslaan is ‘De Wâldiik’ geworden. In de samenwerkingsschool gaan de openbare en de christelijke scholen van het dorp samen verder. Bij een nieuwe school hoort een nieuwe naam. Lineke Hoekstra-Pool bedacht de nieuwe naam. Samen met een leerlinge uit groep 1 en een leerlinge uit groep 8 kwamen zij vrijdagmiddag per limousine bij de school aan, waar zij onder luid applaus van alle leerlingen en hun familie de naam van de school onthulden. Momenteel zitten alle leerlingen nog in het gebouw van De Stile, de voormalige christelijke school. Het gebouw van de Jan van Zuilenskoalle bleek echter geschikter voor de fusieschool. Deze wordt momenteel verbouwd. De school hoopt volgend jaar te kunnen verhuizen naar hun definitieve locatie.