Horoscoop week 42

0
1429

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 15 oktober tot en met 21 oktober 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Er komt een nieuwe persoon in uw leven met wie u vanaf het eerste moment een bijzondere klik heeft. In sneltreinvaart verdiept de relatie zich de komende week.

STIER (22 april t/m 21 mei): U heeft grote plannen en baalt van uw naasten dat zij u niet genoeg ondersteunen. Misschien moet u besef dat men geen gedachten kan lezen en u toch echt naar hun moet komen voor hulp.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een slecht bericht zorgt ervoor dat u nogal van slag bent, maar de inhoud van het bericht is zodanig, dat het verstandig is, deze nog even voor u te houden. Hoe moeilijk ook.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Lang leve de lol is het voor de Kreeften, waarbij ze hun verplichtingen totaal uit het oog verliezen. Dus dat betekent slechte cijfers voor de schoolgaanden en studerenden, achterstanden voor de werkenden en moppers thuis voor de huismussen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Zorgen om een familielid eisen hun tol en bij het minste of geringste schiet u uit uw slof. Als u weer wat tot rust gekomen bent, heeft u veel mensen wat uit te leggen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden voelen een grote behoefte dingen te veranderen; van huis tot werk en van vriendenkring tot hobby’s. Bedenk wel: gooi geen oude schoenen weg, voor u nieuwe heeft.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen hebben grote moeite zich te concentreren en daarom komt er maar weinig uit hun handen. Wat u wel doet, wees daarbij op uw hoede dat u geen fouten maakt.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Tjonge Schorpioen, wat bent u een feestbeest. U wil zich iedere dag wel in het feestgedruis storten. Het kan deze week niet op.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Vertrouw op uw gevoel als u de komende week een interessant aanbod krijgt, waarbij u het gevoel heeft dat er een addertje onder het gras zit. Het is een goede week om op sportief gebied te vlammen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Hoewel het u eigenlijk niet uitkomt, kunt u de vraag om hulp van een ander deze week beter niet weigeren. Zeer binnenkort zult u ook een beroep op een ander willen doen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen zijn nerveus en gestresst door een zakelijke kwestie. U heeft het gevoel dat u het vuur aan de schenen wordt gelegd, maar beste Waterman, kunt u deze kwestie niet omdraaien?

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Er komt een kans voorbij die u met beide handen moet aangrijpen. Hoewel er nog genoeg punten van twijfel zijn, zult u zien dat alles op zijn pootjes terecht komt.