Informatieavond start verbetering landschapskwaliteit Ezinge en Saaksum

0
170

EZINGE/SAAKSUM – In Ezinge en Saaksum is het project herstel en versterking wierden Middag-Humsterland gestart. Provincie, gemeenten en Landschapsbeheer willen graag samen met de bewoners de landschapskwaliteit van beide wierden gaan versterken. Dit kan zijn de wierde zelf of de directe omgeving. Zowel openbare plekken, als particuliere terreinen kunnen meedoen. Voorbeelden zijn het zichtbaar maken van de steilrand, de aanleg van een steiger, aanplant van bomen en struiken of de realisatie van een wandelpad. Een ieder wordt uitgenodigd plannen en wensen voor het dorp te delen op de informatieavond; op 17 oktober aanvang 20.00 uur in Saaksum in het dorpshuis en op 24 oktober aanvang 20.00 uur in Ezinge in het dorpshuis.