Spavo Swing Concert met Piter Wilkens

0
121

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 19 oktober vindt in De Flambou in Surhuisterveen voor de tweede keer het unieke en swingende concert ‘Spavo Swing Concert’ plaats. Dit concert is tot stand gekomen door een samenwerking tussen streekmuziekschool de Wâldsang, fanfare Joost Wiersma en het Prins Claus Conservatorium Groningen. Aan het concert nemen als vaste orkesten deel: Fanfare Joost Wiersma uit Jistrum onder leiding van Ido Gerard Kempenaar en de bigband van streekmuziekschool de Wâldsang onder leiding van Andries Renema. Het gastorkest dit jaar is fanfare De Bazuin uit Augsutinusga onder leiding van Jaap Musschenga. Gastartiest bij het Spavo Swing Concert is Piter Wilkens. Hij zingt naast enkele hoogtepunten van zijn eigen repertoire ook een aantal stukken van Ray Charles. Het concert begint om 20.00 uur en kaarten zijn vanaf 2 oktober gratis af te halen bij muziekschool de Wâldsang in Buitenpost, of het munt en penningenkabinet in Surhuisterveen. Het aantal kaarten is beperkt.