Tida Kira wint tweede Oktoberfestival Grijpskerk

0
84

GRIJPSKERK – Afgelopen zaterdag was de tweede editie van het Oktoberfestival in Grijpskerk georganiseerd door CMV Excelsior Grijpskerk. De zes verschillende orkesten, Hâld Moed Oosthem, Jong Excelsior, Concordia Middelstum, De Bazuin Tzummarum, Excelsior Grijpskerk en Tida Kira Munnekezijl/Lauwerzijl traden achtereenvolgens op met afwisselende programma’s. Popsongs, marsen, solistische werken; voor het publiek was er genoeg diversiteit te horen. Alle optredens werden beoordeeld door jurylid Klaas van der Woude en voor de winnaar was er een prijs beschikbaar gesteld door muziekuitgeverij Ferskaat MP. De jury vond het programma en de uitvoering van Tida Kira het beste en zij gingen met de prijs naar huis, een muziekstuk naar keuze bij de muziekuitgeverij.