Tweedehands handwerkmarkt voor Serious Request

0
134

BURGUM – Dit jaar staat het glazen huis van de 3FM actie Serious Request in Leeuwarden. Ook in Burgum wordt hier aandacht aan besteed, onder andere met een tweedehands handwerkmarkt in Kiehool op zaterdag 14 december. De opzet van de tweedehands handwerkmarkt is eenvoudig:tweedehands handwerkspullen die niet meer gebruikt worden zoals breibolletjes, vachten, quiltlapjes, spelden enzovoorts, kunnen op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur ingeleverd worden bij Buurtcentrum Kiehool aan de Schoolstraat 102 in Burgum. Een groep vrijwilligers zal er zorg voor dragen dat de ingebrachte materialen netjes worden gesorteerd en verkocht op deze overdekte markt. Er wordt door de organisatie tevens handwerkers en groothandels gevraagd een bijdrage te leveren aan de markt. De opbrengst van deze markt is volledig voor Serious Request. Wie niet zelf in de mogelijkheid is om tweedehands spullen te brengen maar wel spullen wil doneren voor de markt, kan bellen naar 0511-469060 of mailen naar info@kiehool.eu, dan wordt er naar een oplossing gezocht.