Twirlers Woudklank Grootegast in de prijzen

0
907
Twirlers Grootegast

GROOTEGAST – De twirlers van Woudklank Grootegast hebben hun laatste wedstrijd van het seizoen achter de rug. De meiden hadden hard getraind op hun shows onder begeleiding van Jeanine en dit was dan ook te zien aan de prijzen. Een aantal meiden deden zaterdag ook mee als solist aan een zelf gekozen solo categorie. Jane behaalde een eerste plaats, Desiree de vijfde plaats, evenals Olivia, Linda werd zevende en Suzanne twaalfde. Naast de solo’s gingen vier teams de vloer op. Team D werd eerste in hun categorie en mocht een mooie beker mee naar huis nemen. Team C behaalde een mooie derde plaats en daarmee een bronzen medaille. Team B werd tweede in hun categorie. Ook zij mochten naar voren lopen voor een zilveren medaille. Team A werd vierde zaterdag wat ook een mooie prestatie was.

Het seizoen zit er op, maar wie vijf jaar of ouder is en een keertje mee wil doen, kan op woensdag 23 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur in sporthal De Leegens te Doezum langskomen. Kijk ook eens op: www.twirlers-woudklank.webs.com.