Dorpshuis Den Horn wordt feestpaleis met Gre Parelmoer

0
172

DEN HORN – Wie denkt dat het dorpshuis zijn langste tijd gehad heeft, heeft het mis. Het dorpshuis Den Horn wil een grote huiskamer zijn voor alle dorpsbewoners, maar ook een plek worden waar mensen van binnen en buiten het dorp uit kunnen gaan. De vrijwilligers van het dorpshuis zijn met veel energie het seizoen begonnen en hebben diverse activiteiten bedacht voor de komende maanden. Zo heeft het dorpshuis live muziek en theater op het programma gezet. Vrijdagavond 25 oktober komt Gre Parelmoer, bekend van diverse TV optredens en zangeres van gezellige Nederlandstalige liedjes. Er zijn nog kaartjes aan de bar verkrijgbaar tijdens de openingsuren van het dorpshuis; in de voorverkoop vijf euro, op de avond zelf zes euro. Aanvang 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur. Kijk ook op www.dorpshuisdenhorn.nl voor meer informatie.