Fitcoolgroep wint stuitbaltoernooi

0
1292
Fitcool Grijpskerk kampioen

MARUM – Zowel de damesturngroep en de 15+ turngroep/dancemix 16+ van Let’s Move uit Grootegast/Lutjegast en de Fitcoolgroep van GV Grijpskerk hebben deelgenomen aan het stuitbaltoernooi in Marum. Stuitbal is een vorm van volleybal, maar de bal mag pas gespeeld worden als de bal eerst de grond heeft geraakt. Er werd gespeeld in drie poules met bijna 20 teams. De Fitcool mannen en vrouwen waren goed op dreef, want ze hadden alle wedstrijden in hun poule gewonnen en mochten in de finale strijden om de eerste plaats. Ook deze werd glansrijk gewonnen. Het team van damesturnen moest ook strijden in de finalewedstrijden. Zij behaalden een zesde plaats. De meiden van het jongste team van Let’s Move deden vooral voor de gezelligheid mee.