Gosse van der Meer wint eerste veldrit in Sumar

0
132
Filmpje veldrit sumar 3

SUMAR – De 18-jarige uit Surhuizum afkomstige Gosse van der Meer werd zaterdag eerste bij de veldrit van Sumar. Deze veldrit was onderdeel van de Interclubcompetitie Noord. De renner kwam na ruim een uur solo over de finish. De favoriet Bart Barkhuis kwam als tweede over de finish, ruim een minuut na de winnaar. Henk Bos werd derde. Overdag was het de beurt aan de jongere veldrijders, die het beste uit zichzelf wisten te halen tijdens de rit en waarbij sportiviteit voorop stond. De organisatie van de veldrit lag in handen van de wielervereniging Otto Ebbens. Het was voor het eerst dat deze veldrit in Sumar werd georganiseerd. Het uitgezette parcours viel bij de deelnemers in de smaak, waardoor het evenement waarschijnlijk een vervolg gaat krijgen.

 

Filmpje veldrit sumar 1

Filmpje veldrit sumar 2

Filmpje veldrit sumar 4