Jolanda Palsma-Crawfurd

0
176
In Beeld Jolanda Palsma Crawfurd

Zeker één keer per jaar komt het voor: een bijzondere datum waarop trouwlustigen massaal in het huwelijksbootje stappen. Dit jaar heeft er ook weer eentje in petto: 11-12-13. Voor de fanatiekelingen kan hier nog wat achter gezet worden, de tijd 14.15 uur, waardoor er op de akte het prachtige rijtje 11-12-13 14.15 zal verschijnen. Wie zin heeft om op dit bijzondere moment eeuwige trouw te beloven, moet zich snel melden bij Crawfurd’s Corner in Grijpskerk. De trouwlocatie ‘bubbles en blessings’ gevestigd in het oude gemeentehuis in het dorp, geeft namelijk de huwelijksvoltrekking gratis weg aan het stel dat 11-12-13 14.15 kiest als hún moment. “Trouwen is iets heel bijzonders en als je dan ook nog eens kiest voor een bijzondere datum, geef je er wel een extra tintje aan”, aldus eigenaresse Jolanda Palsma-Crawfurd. Helaas is er tot nu toe nog geen gegadigde voor de datum, maar aanmelden kan nog altijd via crawfurdscorner.nl. “Ik denk dat de Noorderlingen misschien te nuchter zijn hiervoor. Vorig jaar hadden we 12-12-12, maar ook toen stapte er niemand in het huwelijksbootje. Er wordt toch nog altijd heel veel gekozen voor het traditionele. Nee, gekke jurken of vreemde verzoeken zien wij hier niet voorbij komen.” Het maakt het niet minder leuk voor Jolanda de bruidsparen te verwelkomen op haar prachtige locatie. “Het is voor mij de slagroom op de taart”, zegt ze toepasselijk. “Ik ben vergaderlocatie, beschikbaar voor feesten en partijen en natuurlijk overnachtingen wat allemaal heel leuk is, maar die trouwerijen zijn wel heel speciaal.”