MFC Hústerwâld in Braziliaanse sferen

0
151
OUDWOUDE - exotische bingo

OUDWOUDE – Het MFC Hústerwâld in Oudwoude wordt meer en meer een plek waar inwoners van Oudwoude zich thuisvoelen. Een groep creatieve mensen heeft de handen uit de mouwen gestoken om een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan te bieden in het huis van het dorp. Zo worden er regelmatig evenementen voor kinderen georganiseerd en staan er concerten in de planning. Ook de plaatselijke bingo vindt plaats in het MFC. Maar zomaar een bingo? Nee, niet in Oudwoude. In Oudwoude doet men de bingo anders dan op andere plaatsen. Een paar maanden geleden werd er voor het eerst een alternatieve bingo georganiseerd. De Duitse Bierbingo bleek een groot succes, waar veel mensen uit Oudwoude en omstreken op af kwamen. Afgelopen zaterdag probeerde het MFC het weer, maar dit keer, met het oog op het Wereldkampioenschap Voetbal 2014, een Exotische Braziliaanse Bingo. Het MFC was compleet versierd in exotische sferen. Hawaïslingers versierden de ingang, een limbopaal stond in de gang en in de grote zaal versierden een Braziliaanse vlag en ballonnen in dezelfde kleur de zaal. Ook de prijzen tijdens de bingo waren met een exotische, Braziliaans tintje. Lampionnen met Braziliaanse vlag, boeken over Brazilië, noem maar op. Een veertig mensen kwam op de bingo af. Een gezellig zaaltje vol. Gedurende de bingo werden de deelnemers getrakteerd op exotische hapjes en drankjes. Na afloop van de bingo werd er nog een limbowedstrijd gehouden en konden de mensen aan de bar nog napraten. De eerstvolgende activiteit in MFC Hústerwâld vindt plaats op 9 november, dan komt de coverband Exposure optreden.