Prijswinnaars gaan gratis naar Magische Liedjessoep

0
161
Prijswinnaars Marskramer en BaronTheater

GROOTEGAST/OPENDE – Tien gelukkigen kregen afgelopen zaterdag een gratis kaartje uitgereikt voor de voorstelling ‘Magische liedjessoep’ in het BaronTheater. Zij wonnen deze als gevolg van een actie van het BaronTheater en de Marskramer in Grootegast en mogen daarom komende vrijdag gratis naar deze kindervoorstelling van Krabbenbos & Co. Zolang de voorraad strekt zijn er voor de liefhebbers ook nog kortingskaarten te halen bij de Marskramer Grootegast. De entree kost normaal 4,00 euro en met de kortingskaart slechts 3,50 euro. De kindervoorstelling duurt van 16.00 tot 16.45 uur duurt.

’s Avonds heeft het BaronTheater voor het eerst een filmavond voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar op het programma staan. ‘Lachen met de dictator’ een komedie met Sacha Baron Cohen wordt vertoond. Aanvang 19.45 uur, theater open 19.30 uur, entree 2,50 euro.