PvdA voorzitter Hans Spekman bij seniorenmiddag in Surhuisterveen

0
110

SURHUISTERVEEN – Hans Spekman, voorzitter van de Partij van de Arbeid komt naar Surhuisterveen. Op woensdag 30 oktober organiseert de PvdA een middag die toegankelijk is voor senioren uit Achtkarspelen. De bijeenkomst met Spekman is van 15.00 uur tot 17.00 uur in het MFC ‘Vleckehûs’ aan de BJ Schurerweg 8. De afdeling Achtkarspelen van de PvdA hoort steeds meer verhalen van senioren die in de problemen komen nu de pensioen lager worden en alle lasten alleen maar hoger. Het lijkt of de regering in Den Haag, waar de PvdA deel van uitmaakt, geen idee heeft tegen welke problemen de ouderen in onze samenleving oplopen . Reden om voor deze middag Hans Spekman uit te nodigen voor een debat met aanwezigen over de positie van de ouderen en het zorgbeleid van de regering in Den Haag. De seniorenmiddag van woensdag 30 oktober is vooral bedoeld om Spekman en via hem de politiek te informeren wat er bij de senioren leeft.