The Voice-kandidaat op Breedstraat Dokkum

0
114
DOKKUM - Arjen Baakman

DOKKUM – De najaarssferen zijn weer goed zichtbaar op de Breedstraat in Dokkum. Sfeervolle lichtjes verlichten de binnenstad van Dokkum. Vrijdagavond werd de sfeer flink verhoogd voor het winkelend publiek. De zanger Arjen Baakman uit Drachten, die momenteel zijn opwachting maakt in het talentenprogramma The Voice of Holland, was met zijn piano aanwezig op de Breedstraat om het winkelend publiek te verrassen met zijn muziek. Passanten konden bij hem ook verzoeknummers indienen, waar gretig gebruik van werd gemaakt. De muzikant bleek van alle markten thuis, hij zong net zo makkelijk een nummer van Gers Pardoel als van The Beatles. Het prachtige herfstweer maakte het optreden compleet. Het optreden werd mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging van Dokkum.