Vijftienjarig jubileum en derde cd Abel Tasman Koor gevierd

0
119
grootegast abel tasman koor 1

GROOTEGAST – Het Abel Tasman Koor deed afgelopen zaterdag dát waar zij goed in is: een fantastische avond verzorgen. De Herberg In de Grootegast was goedgevuld en dat allemaal om twee redenen: het koor vierde haar vijftienjarig bestaan en presenteerde alweer de derde cd. Opnieuw op deze cd een geheel van nummers die het koor graag en vaak zingt tijdens haar optredens en welke uiteraard ook zaterdag weer te horen waren. Naast dat repertoire was er ook een extraatje deze avond. Geheel gekleed in stijl, zoals men gewend is van dit koor, brachten de leden ook country en western nummers. De cowboys vlogen op houten paarden over het toneel en bezoekers genoten met volle teugen. Het werd een avond vol muzikaal genieten en vooral veel gezelligheid, precies zoals vooraf gehoopt.

 

grootegast abel tasman koor 2