Voormalig Europees Kampioen kickboksen spreekt tijdens tienerdienst

0
191

GARYP – Op zondag 27 oktober komt in Garyp een bijzondere spreker tijdens de evangelisatie/tienerdienst. Joop Gottmers was Europees Kampioen Kickboksen en verdiende miljoenen met de handel van drugs. Toen hij voor de tweede keer uit de gevangenis kwam had hij binnen een paar dagen alweer een kilo cocaïne op zak voor de verkoop. Tegenwoordig is hij preventiewerker bij de stichting Voorkom en reist stad en land af om op scholen te vertellen over de gevaren van alcohol en drugs. ‘Ik moet elke keer opnieuw de strijd aangaan met de kinderen,’ zegt hij. ‘Soms is het gemakkelijk maar meestal moet ik diep gaan om de aandacht te pakken.’ Tijdens de dienst is er gelegenheid vragen te stellen aan Joop Gottmers. Na afloop is onder het genot van een kopje soep en een broodje zijn boek Knock-out te bekijken en te kopen. De dienst vindt plaats in de Andreaskerk aan de Greate Buorren 15. De dienst begint om 11.00 en is met medewerking van de praiseband All4One.