CoolKids Party neemt drie videoclips op met Dokkumer kinderen

0
162
DOKKUM - Coolkidsparty

DOKKUM – Vrijdagavond was het feest in jongerencentrum Zero in Dokkum. Hier wordt op vrijdagavond vaker disco gehouden, maar dit keer was het wel een hele speciale. De CoolKids Party was van de partij, en zij hadden alle kinderen uit Dokkum en omstreken uitgenodigd om mee te zingen en te dansen voor de opnames van maar liefst drie videoclips. Binnen no-time was Zero gevuld met bijna honderd kinderen. In de grote zaal stond een podium, aangekleed in CoolKids stijl. Hier werden de nieuwe nummers ‘Geef nooit op’ (gezongen door Djoeke Numan) en ‘Je mag er zijn’ opgenomen. Hans Postma en Pieter Meindertsma, de vaste gezichten van CoolKids Party, waren bij elk nummer aanwezig. De kinderen zongen en dansten voor het lieve vaderland weg. Er werden discoballen uitgedeeld aan de beste zangers en dansers van de avond. Niet alleen werden er discoballen uitgedeeld: bij de opnames van de clip voor ‘Sterretjes’ (gezongen door Eva Sinnema) kregen alle kinderen een sterretje om mee te schijnen. Veel ouders waren met hun kroost meegekomen om een glimp op te vangen van de opnames. De deuren waren tijdens de clipopnames echter gesloten voor ouders, dus zij zullen moeten wachten op het resultaat om hun kinderen te kunnen zien schitteren in de videoclips. De clips worden binnenkort gepresenteerd op de website van CoolKids Party. Het was niet de eerste keer dat de CoolKids Party een clip opnam. Vorig jaar namen zij hun eerste single ‘Wij vieren feest’ op in Burdaard.