Dames De Meeuwen trekken winst ternauwernood over de streep

0
1585
De Meeuwen

ZUIDHORN – De volleybaldames van De Meeuwen hebben thuis nipt gewonnen van de dames van HSC uit Hierden. D ploeg kwam weliswaar op een 2-0 voorsprong in sets, maar HSC trok de derde en de vierde met respectievelijk 25-21 en 25-17 naar zich toe. De allesbeslissende vijfde set was een enorm spannende. HSC kreeg twee wedstrijdpunten, die Angela Mennes met haar service weer van het bord haalde. Op 14-15 mochten de bezoekers uit Hierden zelfs voor de derde keer hopen op partijwinst, maar De Meeuwen (hier op de foto gezet door Gerard H. Kuper) rechtten nog één keer de rug. De set ging uiteindelijk met 19-17 naar de thuisploeg, waarmee De Meeuwen met 3-2 in sets wist te winnen.

De volgende thuiswedstrijden zijn op zaterdag 9 november. De volleybalspeeltuin en de jeugd beginnen om 10:30 uur. Vanaf 14:00 uur komen de seniorenteams in actie. Dames 1 ontvangt om 16:30 uur vc Bolsward. Heren 1 speelt om 18:30 uur tegen VIOS/Kolham 2.