Grootegast is bonte kledingspeciaalzaak rijker

0
149
Grootegast Toneel_

GROOTEGAST – De heer Van Laten van Handelsvereniging Grootegast-Sebaldeburen overhandigde afgelopen zaterdag de sleutel van het pand aan de heren Kleyburg en Blom. Dit gebeurde in het teken van de nieuwe bonte kledingspeciaalzaak die Grootegast in de toekomst mag verwelkomen. Een voorproefje van de collectie kunnen belangstellenden bewonderen op de ruiten van het pand, die tijdelijk voorzien zijn van plaatselijke modellen in de mantels van Kleyberg en Blom. Benieuwd naar het resultaat? Zoals de deur al vermeldt zal de opening plaatsvinden op zaterdagavond 23 en zondag 24 november. Op dat moment zal ook de najaarscollectie worden gepresenteerd. Entreebewijzen voor dit ongekende festijn zijn te verkrijgen bij de plaatselijke ondernemers Hazenberg Dier & Tuin en Bakkerij Hamersma.