Jongeren organiseren toernooi voor basisschoolleerlingen bij VV De Lauwers

0
986
WARFSTERMOLEN - toernooi

WARFSTERMOLEN – Woensdagmiddag 23 oktober werd er voor basisschoolleerlingen uit de omliggende dorpen van voetbalvereniging De Lauwers, een 4 tegen 4 toernooi georganiseerd. De organisatie van het toernooi lag in handen van Lisette Luimstra, die werd geholpen door Joke van der Ploeg, Stieneke Nieuwenhuis, Froukje Nicolai, Ineke Prins, Diederik Stiksma, Femme Weening, Jeffrey Brink, Pieter Ozinga, Niels Kits en Janka de Vries, allen spelend bij De Lauwers. Onder toeziend oog van veel supporters streden die middag zes teams om de eerste plek. Na spannende wedstrijden, werd team B uitgeroepen tot winnaar. In dit team speelden Rick Wassenaar, Louis Zuidema, Ilse Kuiken en Femke Wouda. Het was een sportieve middag, wat volgens de organisatie zeker voor herhaling vatbaar is.