Kamerkoor Consonans viert jubileum dirigent met optredens

0
115
Kamerkoor Consonans

GRIJPSKERK – Sinds een paar jaar is Grijpskerk een kamerkoor rijker: Kamerkoor Consonans. Hoewel Grijpskerk de thuisbasis is, komen de leden uit de wijde omtrek van Oost Friesland tot het Groningse Westerkwartier. Vorig jaar trad het koor voor het eerst op in Grijpskerk. Het werd een succesvol optreden in een volle kerk aan het Kerkplein. Dit jaar viert hun dirigent zijn veertigjarig jubileum als dirigent. Een gedenkwaardige gebeurtenis waarvoor met toewijding en enthousiasme wordt geoefend. De jubileumconcerten vinden plaats in Zuidhorn in de St Jozefkerk aan de Gast 38  op zondag 3 november en in Grijpskerk in de PKN Kerk aan het Kerkplein op zondag 10 november. Beide concerten beginnen om 16.00 uur.  Meer informatie is te vinden op kamerkoorconsonans.nl.