Kandidatenlijst ChristenUnie Zuidhorn klaar

0
118

ZUIDHORN – De ChristenUnie Zuidhorn presenteert haar lijst met enthousiaste en verkiesbare kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. "Een gemotiveerde groep kandidaten die Zuidhorn de komende tijd nodig heeft", aldus fractievoorzitter Hans Schipper. De selectiecommissie kiest voor kandidaten die inhoudelijk sterk, christelijk sociaal en betrokken zijn. Een ideale mix van ervaring en nieuwkomers uit diverse maatschappelijke sectoren en dorpen. De kandidatenlijst wordt door de leden van de ChristenUnie Zuidhorn vastgesteld tijdens een bijeenkomst op 19 november in "De Rank" te Zuidhorn. Op de conceptlijst staan: 1. Hans Schipper; 2. Arina Havinga; 3. Alex Steenbergen; 4. Irene van Essen; 5. Johan Stevens; 6. Alle de Vries; 7. Heije Wubs; 8. Cor Verbree; 9. Klaas van der Ploeg; 10. Marjorein van Houten; 11. Christiaan Heidema; 12. Johan Sikkema; 13. Francien Verbree; 14. Koos Bos; 15. Daniël Teeninga; 16. Alien Groothuis; 17. Sieb Koopman. Bert Nederveen blijft ook de volgende periode beschikbaar als wethouder.