Kapenga Wonen en Kobutex bereikbaar tijdens werkzaamheden

0
176
DSF_FRIE-p15.pdf - Adobe Acrobat Pro

BUITENPOST – Sinds juli 2013 wordt er in Buitenpost hard gewerkt aan de Voorstraat. De doorgaande weg in Buitenpost wordt vanwege de werkzaamheden aan onder andere de riolering komende week volledig afgesloten. Kapenga Wonen is echter, net als tijdens de eerdere werkzaamheden, gewoon bereikbaar. ‘Wanneer men uit de richting Leeuwarden komt, slaat men bij de rotonde af naar rechts de Lauwersmeerweg op, in plaats van rechtdoor te rijden. Daarna zijn er twee mogelijkheden om de woonwinkel te bereiken. Dit kan via de Kranswier, dit is de eerste afslag, maar ook via de eerstvolgende rotonde. Hier neem je de derde afslag naar Lutkepost, waarna je via de doorgaande weg, de Kuipersweg, ons kunt bereiken,’ vertelt Peter Jongschaap van Kapenga Wonen. Vanwege de werkzaamheden aan de weg geeft Kapenga Wonen verkeershinderkorting. ‘Wij bieden tijdens deze werkzaamheden tot maar liefst 50% korting,’ aldus Peter Jongschaap. De volledige afsluiting van het gedeelte tussen de Parklaan en de Irenestraat duurt ongeveer twee tot drie weken. De complete werkzaamheden in Buitenpost zullen voor de zomer van 2014 afgerond zijn. Ook Kobutex, de speciaalzaak in lederen kleding, motorkleding en motoren aan het Oost 6 is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. ‘Overal in en rondom Buitenpost staan borden waarop is aangegeven waar men langs moet rijden. We blijven gewoon open,’ aldus Dirk Jan Cornelissen van Kobutex.