Keurmerk voor Loon- en Bestratingsbedrijf Frank Moes

0
197
DSK_STRK-p19.pdf - Adobe Acrobat Pro

ADUARD – Frank Moes van Loon- en bestratingsbedrijf Aduard B.V. heeft als eerste, van zeven landelijke ondernemers uit de bestratingsbranche, het keurmerk erkend ambachtelijk onderneming – straatmaker uitgereikt gekregen uit handen van Elrie Bakker van het HBA “Steeds meer mensen waarderen kwaliteit en ambachtelijk werk, kiezen bewust voor kwaliteit, vakmanschap en professioneel ondernemen. Ondanks de economische recessie staan wij als bedrijf volop in ontwikkeling. Je profileren op de consumentenmarkt is van groot belang en daar moet je als ondernemer op in spelen. Dit doen we onder andere met dit keurmerk”, aldus Frank. Met hett keurmerk krijgt de consument de zekerheid zaken te doen met een objectief getoetst bedrijf, waarbij de kwaliteit volgens onafhankelijk vastgestelde normen is gewaarborgd. Bovendien zijn straatmakers met dit keurmerk aangesloten bij de geschillenregeling voor het Bestratingsbedrijf en investeren de bedrijven in veilig en gezond werken. Een onafhankelijke Ambachtskamer beoordeelt het bedrijf.