Marije Essink

0
427
Marije Essink

Woonplaats: Pieterburen

Recente opleiding(en): Archeologie aan de Rijksuniversiteit Groningen

Recente werkervaring: Archeologe, vertaalster, vrijwilligster

Eigenschappen: slim, onderzoekend, zelfstandig werkend, initiatiefrijk, brede interesse en super gemotiveerd

Zoekt: een leuke baan in de breedst mogelijke zin van het woord. Vindt het geen probleem om onder haar opleidingsniveau iets te vinden.

Te bereiken via: marije.essink@gmail.com

Marije is een type die volop in het leven staat en als vrijwilliger actief is bij Verhildersum en de kattenopvang. Dit tekent haar maatschappelijke interesse en brede kijk op de wereld, een talent die ze graag wil inzetten in een nieuwe baan. Ze is archeologe van oorsprong, maar wil ook graag aan de slag als receptioniste, communicatiemedewerkster of een meertalige functie. Een van haar sterke punten is de beheersing van de Engelse taal. Kortom, een uitstekende werknemer voor vele verschillende functies. Haar CV is te vinden op www.destreekkrant.nu onder het kopje ‘Aan de slag’.

 

Haar CV kunt u hier downloaden