Modelbouwbijeenkomst in MFC It Maskelyn

0
223

HURDEGARYP – Zaterdag 2 november wordt in MFC It Maskelyn een modelbouwbijeenkomst gehouden. Om te laten zien dat er heel veel mogelijk is hebben een aantal modelbouwfanaten besloten om de hobby te promoten. Iedere geïnteresseerde is van harte welkom van 12.00 tot 17.00. Gedurende de middag zal er aan modellen gebouwd worden zodat in de praktijk te aanschouwen is hoe een ieder zijn of haar hobby beoefent. Het is de bedoeling om enkele facetten van de modelbouw te laten zien: onder andere demonstratie met een airbrush, verweringstechnieken, after-market etcetera. Er is een showtafel aanwezig waar een groot aantal reeds gebouwde modellen te aanschouwen zal zijn, vooral vliegtuigen, helikopters, voertuigen en raketten. Middels een kleine expositie wordt vliegbasis Leeuwarden in de picture gezet.