Open dagen kringloop Raderwerk goed bezocht

0
187
BUITENPOST - open dag raderwerk

BUITENPOST – Bij de kringloopwinkel van Raderwerk in Buitenpost werden vorige week open dagen georganiseerd. Raderwerk is het werk- en activeringscentrum van de gemeente Achtkarspelen en Kollumerland c.a. Één van de werkzaamheden van Raderwerk is de kringloopwinkel aan de Edisonstraat in Buitenpost. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier, met behoud van uitkering, werkervaring opdoen waardoor zij zelfvertrouwen opbouwen, een arbeidsritme opdoen en beroeps- en sociale vaardigheden opdoen. Tijdens de open dagen was er van alles te beleven voor de bezoekers. Zo werd er een veiling gehouden met antieke spullen, was er een draaiend rad waar prijzen te winnen waren en was er voor de kinderen een springkussen opgeblazen.