week 44

0
131

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 29 oktober tot en met 4 november 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Ram is deze week niet voor één gat te vangen. Tegenslagen lacht u weg, discussies buigt u moeiteloos om naar uw eigen standpunt en ieder nadeel heeft in uw ogen wel weer zijn voordeel.

STIER (22 april t/m 21 mei): De Stieren zijn op liefdespad. U voelt zich aantrekkelijk en begeerlijk en maakt daar handig gebruik van. Lekker rondfladderen is uw devies, de Stieren laten zich niet vangen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het is hoog tijd orde op zaken te stellen in uw financiële situatie. Als u scherp bent en al uw lopende verplichtingen eens goed onder de loep neemt, kunt u mooi wat voordeel behalen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Maar weinig zult u thuis zijn de komende week. Er is geen feestje of borrel wat zonder u door zal gaan. Dat al deze sociale bezigheden ten koste gaan van andere dingen, daar sluit u uw ogen voor.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen moeten een belangrijke knoop doorhakken en hangen hier nogal tegenaan. Wacht niet te lang, maar zorg dat er in elk geval iets gebeurt, anders zult u zeker spijt hebben achteraf.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Verleiding ligt op de loer en de Maagden geven zich er maar wat graag aan over. Vooral de nachten barsten van de passie en hartstocht en dat dan niet alles geoorloofd is wat u doet, boeit toch niet? Of wel, beste Maagd?

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen maken verkeerde keuzes met het oog op hun financiën. U weet dat u niet goed bezig bent, maar het weerstaan van alle verleidingen vraagt om ruggengraat en of u het lukt deze recht te houden?

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De Schorpioenen moeten op hun tellen passen als zij te maken krijgen met afspraken en contracten. Wie scherp blijft en op zijn hoede is, zal een groot voordeel kunnen behalen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Kwesties uit het verleden drukken zwaar op de Boogschutters en zorgen ervoor dat er weinig uit uw handen komt. Blijkbaar heeft u nooit eerder de tijd genomen deze kwesties voor uzelf af te ronden en te verwerken.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken hebben het gevoel dat het hoog tijd wordt het heft in eigen handen te nemen. Het is gedaan met ‘ja en amen’, u heeft een mening en dat zal u laten merken ook.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U toont zich sterk en verantwoordelijk op zakelijk gebied en zorgt er moeiteloos voor dat u zo positief in de schijnwerpers komt te staan.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen hebben last van een kort lontje. Een geintje van de kinderen, een speelse opmerking van een collega; u kunt het niet waarderen. Geen wonder dat iedereen u al snel uit de weg gaat.