Winnaar The Voice Oostenrijk in Café de Sluys Munnekezijl

0
428

MUNNEKEZIJL – Café de Sluys in Munnekezijl is het enige café in Friesland dat meedoet met het vierdaagse muziekevenement Groningschpeil, dat plaatsvindt in de provincie Groningen. Op zaterdag 2 november zullen twee bands optreden in het café; Sjackie goes to Stitswerd en Meadowlake. De aanvang deze avond is 20.00 uur, de entree is gratis. Op zondag 3 november komt er, om dit bijzondere weekend af te sluiten, een bijzondere artiest naar Munnekezijl. Om 17.00 uur komt de Oostenrijkse winnaar van The Voice of Austria 2009 James Cottrail zijn muziek ten gehore brengen. James Cottrail kwam in 2012 uit voor Oostenrijk tijdens het Eurovisie Songfestival. Ook dit optreden is gratis toegankelijk. Johnny en Anja, de uitbaters van het café, runnen Café de Sluys inmiddels al achttien jaar. In die achttien jaar zijn er al vele artiesten uit heel Nederland, maar ook uit Amerika, Canada en Engeland in het café geweest om op te treden.