Winnende banden-wisselaars in Noordhorn

0
194
DSK_STRK-p19.pdf - Adobe Acrobat Pro

NOORDHORN – Vorige week vrijdag kregen de snelste bandenwisselaars van het Westerkwartier hun KanaalPOP prijzen uitgereikt bij Autobedrijf Pijpker. Tijdens de zesde editie van KanaalPOP werden bezoekers uitgedaagd om te laten zien hoe snel ze een setjes zomerbanden konden wisselen voor een set winterbanden.  De winnaar Bernard Rozema had slechts twee minuten nodig voor het wisselen van twee zomerbanden voor twee winterbanden. Daarom ontving hij dan ook van Klaas Jan Pijpker een complete set nieuwe winterbanden, inclusief velgen. Jan Stol werd tweede met maar liefst 32 seconden achterstand. Op de derde plaats eindigde Renzo Hof met een tijd van 2 minuut en 47 seconden.

De KanaalPOP organisatie is erg blij met sponsoren zoals Autobedrijf Pijpker. Volgens Edwin Vis en Patrick Wijninga van KanaalPOP is dit een ideale manier van samenwerking. Veel bezoekers lieten zich positief uit over de bandenwisselactiviteit op de zaterdagmiddag van KanaalPOP.

Op dit moment wordt er al weer vergaderd over editie zeven van het driedaagse festival. "De evaluatie is net afgerond en er zijn al weer mooie ideeën voor de periode rond het eind van de zomervakantie van 2014," aldus Patrick Wijninga en Edwin Vis.