Zuppa Futsal maakt van herfstvakantie sportief gebeuren

0
107
Zuidhorn filmpje zaalvoetbal-6

ZUIDHORN – Het was duidelijk niet de eerste keer dat SportinZuidhorn een zaalvoetbal vakantieactiviteit organiseerde. Zoals ook in de edities van afgelopen jaren waren er teams vanuit de hele gemeente vertegenwoordigt. Meer dan 170 deelnemers verdeeld over de leeftijdscategorieën 14+ en 14- waren 22 en 23 oktober druk in de weer in de Sporthal van Zuidhorn. Maar liefst 24 teams hadden zich aangemeld en met zelf samengestelde teams. Dit deelnemersveld belooft wat voor komende edities, wellicht zal er nog een dagje bij moeten komen.

“FC Wat weet jij van dit” werd dinsdag eerste in de finale van de 14+ competitie. De 14- competitie van woensdag kende twee poules met de winnaars: “FC Groningen” & “Classic XI”.

Na de herfstvakantie gaan er voor de 12+ jeugd de zogenaamde ‘Sportsessies’ plaatsvinden op de vrijdagmiddag in de Quicksilver S. Sporthal. De sportsessies vinden 1x in de twee week plaats tijdens de ‘even weken’ van 15:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is gratis!

 

Zuidhorn filmpje zaalvoetbal-7

Zuidhorn filmpje zaalvoetbal-4

Zuidhorn filmpje zaalvoetbal-5