Eigenaar gezocht van glazen bordje

0
144
SURHUISTERVEEN - glazen bordje

SURHUISTERVEEN – In september van dit jaar was Pieter de Zwart uit Buitenpost met zijn collega’s Fokke Hoektra, Wout van der Goot en Danny Fokkinga van dagopvang D.O.R.P. aan het werk in Surhuisterveen toen hij achter brasserie Kolkzicht een glazen bordje vond. ‘We vinden wel vaker spullen in het dorp, maar meestal niet van waarde. Oude Nokia’s enzo. Maar dit bordje viel op. Dat was wat anders dan anders, en ook nog helemaal intact,’ vertelt Pieter. Hij nam het bordje mee naar de dagopvang, waar het sindsdien op de magnetron staat. ‘En dat is zonde. We zouden graag de rechtmatige eigenaar blij maken met het bordje. We hebben al een bericht op Facebook gezet, maar tot nu toe zonder resultaat. Aan het bordje is te zien dat het cadeau is gegeven aan de ouders van het stel Wim en Pamela, die trouwden op 30 augustus 2002. Op het bordje staat de tekst: ‘ Dankbaar zijn wij voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Het was nooit teveel, altijd hebben jullie klaar gestaan. En nu wij dan in het huwelijk zijn gestapt, willen wij jullie graag bedanken voor de fijne tijd die wij thuis hebben gehad.’ Op de ‘poot’ van het bordje staat ‘Wim & Pamela, 30 augustus 2002’. Pieter en zijn collega’s hopen dat iemand die het stel kent of die weet van wie het bordje kan zijn, hen in contact brengt met de dagopvang. ‘Degene van wie het bordje is mag het ophalen bij de dagopvang aan de Groningerstraatweg 102 in Surhuisterveen. Het zou zonde zijn als het bordje bij ons op de magnetron blijft staan,’ zegt Pieter. ‘We hebben al navraag gedaan bij de gemeente, of zij misschien weten wie Wim en Pamela zijn, maar daar mogen ze niets vertellen over persoonlijke gegevens. Daarom hopen we op deze manier de eigenaar te vinden.’