Gezellige Johnny Cash avond in Zuidhorn

0
126
Johnny Cash van Lookin for Cash

ZUIDHORN – Afgelopen weekend ging Zuidhorn terug naar de jaren zestig met de Johnny Cash Tribute gehouden in Hotel in ’t Holt. De bovenzaal was volledig uitverkocht en na wat technische strubbelingen en vertraging een gezellig feest tot in de late uurtjes. De avond begon met Stuck Herry. Een mooi ingetogen begin, waarna het viertal nog wat swingende rock&roll liedjes liet horen. Ze werden met wat vertraging gevolgd door Meindert Talma met zijn Negroes, voor het eerst sinds een aantal jaren weer even bij elkaar. Veel Johnny Cash liefhebbers konden hun hart ophalen met de Friese bands Lost Hound en Lookin for Cash. Bijzonder was ook het Cash Choir onder leiding van Julia Zaytseva dat speciaal voor deze gelegenheid een aantal liedjes uit de oude doos had opgepoetst.