Goede rapportcijfers voor Zonnehuisgroep Noord

0
143

ZUIDHORN – De Zonnehuisgroep Noord heeft deelgenomen aan het landelijke onderzoek ‘Het hart van de zorg’ van Functiemediair en Schouten & Nelissen. Uit dit bevlogenheidsonderzoek is gebleken dat de 2800 medewerkers zich vol energie, passie en toewijding hun werk verrichten. Cliënten geven de organisatie een 8,3 als gemiddeld rapportcijfer en bevelen de organisatie van harte aan bij vrienden en familie.

Aan alle medewerkers is gevraagd hoe zij hun werk in de zorg beleven en hoe zij het werkplezier, de aansturing, de ontwikkelingsmogelijkheden en de werkdruk ervaren. Ook is gevraagd naar hun motivatie, betrokkenheid en bevlogenheid. Zonnehuisgroep Noord kan met trots constateren dat de meeste medewerkers bevlogen zijn, maar liefst 46% heel bevlogen en 44% neutraal bevlogen. Cliënten geven aan goede ervaringen te hebben met de deskundigheid van de medewerkers: ze werken vakkundig, komen afspraken na, houden rekening met wat de cliënt wel of niet kan en ze nemen gezondheidsklachten serieus. Ook zijn cliënten van Zonnehuisgroep Noord erg tevreden over de woonomstandigheden, maaltijden en de activiteiten.