Heren Voklubol winnen in Groningen

0
2200

OLDEHOVE – De herenselectie van Voklubol hebben afgelopen zaterdag met 3-1 weten te winnen van de volleyballers van Olympia uit Groningen. De eerste twee sets waren een prooi voor de ploeg uit Oldehove, maar Olympia won de derde set met 26-24 waardoor het weer spannend werd. In de laatste set was Voklubol duidelijk te sterk voor de Stadjers en met 25-19 was de overwinning een feit. De dames brachten het er in Grijpskerk minder vanaf. De wedstrijd werd met 3-1 verloren. Het programma voor de thuiswedstrijden van deze week is als volgt: dames 2 speelt op dinsdag in Oldehove tegen Grijpskerk 4, op vrijdag kan heren 1 aan de bak tegen Dovo/Hujades 5 en zaterdag mag dames 1 om 13.00 uur vechten voor de winst tegen Donitas. Deze dag speelt mix C tegen VCO’72 en meisjes B tegen Zuvoc uit Zuidbroek.