Joanne de Groot – aan de slag

0
216
Joanne de Groot

– Woonplaats: Zuidhorn

– Recente opleiding(en): MBO Directiesecretaresse/managementassistente

– Recente werkervaring: secretarieel medewerker, corrector, klantenservicemedewerker

– Eigenschappen: enthousiast, spontaan, sociaal, klantvriendelijk

– Zoekt: een baan als secretaresse, administratief medewerker, telefoniste en/of receptioniste.

– Te bereiken via: joanne-degroot@hotmail.com

Joanne is een vrolijke, enthousiaste meid van 23 jaar die staat te springen om weer aan de slag te gaan. Met haar achtergrond als secretaresse en klantenservicemedewerker staat klantvriendelijkheid en een correcte afhandeling van zaken bij haar hoog in het vaandel. Met Joanne krijgt u als potentiële werkgever een jongedame in huis die van aanpakken weet. Ze zit momenteel niet stil, want als vrijwilligster is ze zowel bij ROC Menso Alting als verzorgingshuis Wierde actief. Kortom, een goede werknemer die graag de uitdaging bij uw bedrijf aangaat!

Haar CV kunt u hier downloaden